Bemutatkozás

Cégünk bemutatása


A Nabod-Brush Kft 4064. Nagyhegyes, Kossuth u. 1 szám, minőségi kefegyártással foglakozó cég.

Tevékenységünket 1991. évben kezdtük. Folyamatosan bővülő termékeink megtalálhatóak az élet bármely területén. A háztartási és festőszerszámok gyártása mellett jelentős a műszaki kefék gyártása és forgalmazása a feldolgozóipar és mezőgazdaság számos területén. Kínálatunkban megtalálhatók a léc, kör, spirál, henger, tábla kefék gyártása. A keféket minden esetben a megrendelő egyedi igénye szerint készítjük el fa, műanyag, metamid testekbe, különböző minőségű, vastagságú és szinű száltömőanyagokkal.

Tevékenységünk során az általunk képviselt szakmában az élet legkülönbözőbb területein igyekezünk valódi értékeket teremteni.

Győződjön meg Ön is arról, hogy bízhat bennünk, számíthat Ránk!


Minőségpolitika


A minőségpolitika a vállalat tevékenységének minőségügyi célkitűzéseit rögzíti.

A fentiekből kiindulva minőségpolitikáját a Nabod-Brush Kft. az alábbiak szerint határozza meg: A szolgáltatások minőségi fejlesztése, illetve ügyfelein minőségi kiszolgálása a Nabod-Brush Kft. által elfoglalt piaci helyzet erősítésének, illetve a versenyben való helytállásának egyik fő eszköze. A szolgáltatás minőségi fejlesztésére a cég rendelkezésre bocsátja a megfelelő erőforrásokat.

A cég vezetői és alkalmazottai napi tevékenységükbe integrálják a külső és belső ügyfelek kiszolgálásának minőségével való foglalkozást! Közvetlen megkérdezés eszközeivel a cég folyamatosan vizsgálja termékei minőségét és az ügyfelek elégedettségét. A cég vezetősége rendszeresen foglalkozik a minőség és az ügyfél-elégedettség kérdésével, és beavatkozik abban az esetben, ha minőségi vagy ügyfél-elégedettségi problémát észlel.
 

Köszönjük, hogy kitüntető figyelmével megtisztelte cégünket.

Bodnár István 
ügyvezető