Szállítási információ

Szállítás és csomagolás

A lenti díjak kizárólag tájékoztató jellegűek, mivel számos termékünk méretükből adódóan nem szállíthatóak futárszolgálaton keresztül. A külföldi szállítások díja egyedi megállapodás részét képezi, ezzel kapcsolatban az info@nabod-brush.hu címen nyújtunk bővebb információt! A szállítási díjat a rendelés értéke, csomag súlya, a csomag mérete valamint a kiszállítási cím határozza meg.

Házhozszállítás utánvéttel (DPD futár szolgálat, 1 - 2 napos átfutási idővel):

- Egységesen 1 990,-Ft 10 kg-ig, szabvány méretű csomag esetén. 

Házhozszállítás előreutalást követően (DPD futár szolgálat):

- Egységesen 1 990,-Ft 10 kg-ig, szabvány méretű csomag esetén

Kiszállítás saját járművel:

A lenti térképen jelzett településekre rendszeresen járunk saját járművekkel is, a település felett lévő ikonra kattintva megtudhatja, hogy milyen időközönként. Kollégáinktől az (52) 367 300-as telefonszámon érdeklődhet, hogy mikor lesz pontosan a következő szállítás, rendelését pedig ehhez igazítva tudja leadni. 

A saját járművel történő kiszállítás számos előnnyel jár: 

- Kedvezményes árú kiszállítás a futárszolgálathoz képest
- Nincs korlátozás a termék méretére vonatkozólag
- Nincs korlátozás a súlyra vonatkozólag
- Időben leadott rendelés esetén, akár 1 munkanapon belül szállítunk

A lenti rendszeres járatokon túl, a rendelés értékétől függően egyedi kiszállításra is van lehetőség, ezzel kapcsolatban keresse ügyfélszolgálatunkat! 

A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!